perjantai 13. helmikuuta 2015

Sydänlettejä ystävänpäiväksiSydänletti sopii täydellisesti ystävänpäivään, joten tässä muutama helppo sydänmalli. Ylimpänä on sydän ponnarissa. Idea on Tamaralta (@icebraids), jonka Instagram-tilistä löytyy kuvallinen ohjeistus, mutta tässä alla lyhyt kuvaus, miten kampaus tehdään. Kampaukseen tarvitaan yksi iso ja kolme ihan pientä kumilenksua ja hiuslasso, jos on.

1. Vedä hiukset ensin taakse tavalliselle ponnarille.
2. Erota ponnarin alta ohuehko hiusosio (tästä muodostuvat pikku letit).
3. Vedä hiuslassolla tämä hiusosio ponnarin alta läpi yläpuolelle lenksun takaa. Jos ei ole hiuslassoa, voi lenksua vähän löysyttää ja koettaa vetää sormilla läpi.
4. Jaa hiusosio kahteen ja letitä kaksi pientä lettiä. Kiinnitä kumpikin letti pienellä lenksulla.
5. Solmi pikkuletit ponnarin alle, jolloin muodostuu sydänmuoto.

Kampaus kesti koko päivän koulussakin, kun kiinnitin parilla pinnillä alapuolelta, joskin sydänosio voisi tällöin olla pienempi. Mutta noin periaatteessa pysyy piponkin alla vauhdikkaassa menossa mukana.


Näissä sydänsaparoissa on sama tekninen idea kuin yllä olevassa ponnariletissä. Tässä vain ponnarin alta vedetään kaikki hiukset, joista kahdella letillä muodostetaan sydän vetämällä lettien päät yhteen kiinni.Tässä sydänosio on letitetty neljällä osiolla, joista yksi on lettinauha.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti