keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lettimuotia maailmallaTrends-style.com -sivusto on julkaissut muutamia lettikuviani. On hauskaa, että täällä kotioloissa tehdyt lettikokeilut ovat levinneet joltakin pieneltä osalta maailmalle! Instagrammissa toimii ns. feature-tilejä, jotka esittelevät toisten inspiroivia luomuksia, mutta tällainen omien kampausten löytö muilta sivustoilta on hämmentävää ja uutta minulle.

Letit näyttävän olevan muodissa ja saavat julkisuutta. Valtakunnan iltapäivälehdet ovat tehneet juttua pariinkin kertaan letittävästä isästä Matti Airolasta. Katsokaapa vaikka tätä Iltasanomien juttua. Matti tekee kauniita lettejä kahdelle tyttärelleen ja toteaa, että lettihommat ovat mukavaa yhteistä aikaa tyttärien kanssa. Linkki Matin blogiin löytyy tuosta sivupalkista ja Instagram-tili nimellä @isijatytot.

Tuossa jutussa Matti myös ystävällisesti vinkkaa meitä muita suomalaisia letittäjiä.

Itseäni letityksissä kiinnostaa tuon yhteisen tekemisen lisäksi kauneuden luominen ja valokuvaus, vaikka en mitään järjestelmäkameraa käytäkkään. Haaveissa kyllä on satsata kuvaukseen enemmänkin. 

Lettien parhaita puolia on se, että ne sopivat eri variaatioineen sekä lapsille että aikuisille. Esimerkiksi yllä oleva tekemäni "puoliranskalaiskalanruotolettinuttura" voisi olla myös aikuisen naisen kampaus arkeen ja miksei myös juhlaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti