keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Haastavampi letti: 7-osainen letti (7-strand braid)Tämä on teknisesti vaikein letti, jota olen tähän mennessä kokeillut, eli seitsemällä osiolla letitetty. Kaksi osaa muodostuu lettinauhoista.  Letti vaatii kyllä hieman sorminäppäryyttä, mutta suosittelen kokeilemaan, jos haluat jotakin erikoisempaa ja haasteellisempaa. Tekniikkaa on vaikea selittää, joten linkitän alle hyvän video-ohjeen, jolta itse opiskelin.

Malli, kohta 10-vuotias tyttäreni, jaksoi onneksi istua paikallaan muutaman yrityskerran ajan iPadin suloisella avustuksella...

Tässä linkki HairNailsInspirationin Videoon Youtubessa. Huomaa, että videon ohje on hollantilainen letti, jossa sivuilta otetaan aina lisää hiuksia mukaan, mutta tämä kuvan versio on siinä mielessä helpompi, että siinä letitetään alusta asti samoilla osioilla.

Samoin letitystä usein helpottaa, kun laittaa alkuun ponnarin. Sama vinkki toimii myös mm. kalanruoleteissä ja muissakin tavallisesta poikkeavissa. Yllä oleva letti voisi olla myös kokonaan poninhäntään letitetty, mutta tässä vedin ensin taakse etu- ja sivuhiukset kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti