sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Nyt lettivideoita Youtube-kanavallani!

Olen jo jonkin aikaa pohtinut omien lettivideoiden tekemistä ja tänä viikonloppuna ajattelin kokeilla ja tässä on tulos: ensimmäinen lettiohjevideoni. Perustin samalla oman Youtube-kanavan ja tarkoitus on tehdä jatkossa videoita niin usein kuin mahdollista!

Olen itse oppinut letittämään Youtuben videoiden kautta ja siksi pidän video-ohjeita todella tärkeinä. Edelleen silloin tällöin opettelen jonkin uuden tekniikan, mutta usein on hauskaa vain varioida tuttuja ja helppoja lettejä kauniiksi kampauksiksi.

Koska olen katsonut tosi paljon erilaisia ja erikielisiä lettivideoita, tiedän myös millaiset videot ovat parhaita ainakin omasta mielestäni. Itse tykkään suoraan asiaan menevistä videoista, joissa läheltä näkyy kädet ja letin tekniikka. Halusin lähtökohtaisesti myös tehdä videot suomeksi, sillä englanniksi löytyy monenlaista.

Eka videoksi valitsin helpon neliosaisen 3D-letin ponnariin. Video on harjoittelukappale ja todella mielelläni kuulisin teiltä kommentteja ja palautetta, miten videota voisi parantaa! Kerro myös, jos mielessäsi on jokin letti, mistä toivoisit ohjetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti