lauantai 24. lokakuuta 2015

Terveiset hiusmuotinäytöksestä
Pääsin viettämään niin sanottua omaa aikaa viime viikonloppuna I love me -messuille. Oli hauskaa kierrellä ja katsella etenkin hiusasioita, sillä aika monella pisteellä tehtiin kampauksia. Letit näyttivät olevan aika yleisiä. Mukaan lähti hiuslakkojen lisäksi mm. tupeerausharja, joka on kuulemma ihan must. Tähän asti olen tupeerannut lähinnä kammalla. Pöyheitä ponnareita siis tulossa ainakin omaan päähän.

Illalla tapasin muutamia muita lettiharrastajia ja pääsimme vierailemaan Essential Looks -hiusmuotinäytöksessä. Parasta anti oli kampaaja Laura K:n (@lodekoo) kampaukset, sillä hän hyödynsi lettejä.

Eka kuvassa oikealla Laura hiusmallinsa (Ella Kaunisto) kanssa. Ylhäällä vasemmalla ja alakuvassa oma versioni hänen yhdestä kampauksestaan. Siinä on kapeat ranskanletit hieman corn row -tyylisesti. Kampauksessa on pari jujua. Ensinnäkin toista sivua ei ole letitetty ollenkaan ja lisäksi lettien loppuosat ovat ns. sulkalettejä.

Sulkaletti erottuu noissa takaa otetuissa kuvissa etenkin keskimmäisen ranskanletin alaosassa. Sulkaletti tarkoittaa tässä sitä, että letitettäessä tavallista lettiä aina sivulta keskellä vietäessä jätetään pieni hiusosio irralleen sivulle. Tämä tietysti ohentaa letitettäviä suortuvia, mutta kun erottaa tarpeeksi pieniä osia, homma onnistuu.

Kuvassa yritin vielä saada näitä sulkaosiota enemmän näkyville hiusvahalla. Tämä sulkakikka saa aikaan sen, että hiukset näyttävät tuuheilta heti tuosta ranskanletin jälkeen ja esimerkiksi näissä tyttäreni hiuksissa ne peittävät tummempaa alaosaa.

Näytöksen jälkeen jututimme Lauraa ja hän oli sitä mieltä, että letit tulevat koko ajan enemmän muotiin. Jännä nähdä millaisia ja missä muodossa. Tämän hetken nuorten idoleista mm. Sanni näyttää käyttävän kivoja ja yksinkertaisia lettejä (hyvä syy katsoa tämän kauden Vain Elämää -ohjelmaa...)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti