maanantai 8. kesäkuuta 2015

Läpivetoletti - uusi suosikkiniOheinen läpivetoletti on tämän kevään aikana muodostunut yhdeksi suosikkiletiksini. Ensinnäkin se pysyy lapsillakin erittäin hyvin, sillä se kiinnitetään joka pistolla hiuslenksulla. Olemme käyttäneetkin sitä paljon urheiluharrastuksissa, sillä letti pysyy paikoillaan sataprosenttisesti. Toiseksi hennommatkin hiukset saavat näyttävyyttä ja paksuutta etenkin, jos letin silmukoiden osioita hieman lätyttää eli vetää leveämmäksi. Letin nimi läpiveto (pull through braid) tulee siitä, että aina uusi pisto tulee ikään kuin edellisen läpi. 

Päivitetty 10.1.2016. Tässä linkki omaan läpivetoletin ohjevideooni. Kampauksen alkuosa on läpivetolettiä ja loppuosa käänteistä kalanruotolettiä. 
Tästä vielä linkki toiseen ohjevideoon (Jennishairdays).Tässä kuvassa on samainen letti yhdistettynä loppuosan neliosaiseen lettiin. Tätä loppuosan lettiä kutsutaan myös 3D-letiksi, koska se näyttä kolmiulotteiselta verrattuna tavalliseen kolmisäikeiseen lettiin. Tämä letti on itsestäänkin upea esimerkiksi ponnarissa.

Päivitetty 10.1.2016. Liitin tähän linkin omaan 3D-letin ohjevideooni:Tässä vielä linkki Lilith Moonin ohjevideoon (four strand round braid).


Tämä läpivetolettiversio on kerrosletti, eli siinä läpivedon päällä on kalanruotoletti. Tämä saadaan aikaiseksi siten, että joka pistolla irrotetaan pieni hiusosio odottamaan ja lopuksi läpivedon valmistuttua tehdään näistä siihen päälle toinen letti. 

Tässä linkki Cute Girls Hairstyles -videoon. 

Videolla näkyvä versio on kuvaan verrattuna helpompi, sillä se on tehty poninhäntään. Lisäksi videolla kerrosletti on tavallinen letti eikä kalanruotoletti. 

Läpivetolettiä voi sitten varioida monella tapaa: pienemmille voi tehdä vaikka saparot tai isommille hieman vinoon poikittain, jolloin ilme on taas ihan erilainen.

Ei kun kokeilemaan! 

4 kommenttia:

 1. Moi! Löysin sun instagramin ja oon viimesen tunnin selaillu sun lettikuvia, oot järjettömän taitava!! Sun tyttäret on tosi sulosia, ja sain sun kuvista niiiin paljon inspiraatiota omien hiusten laittoon, kun tykkään välillä laittaa jotain kampausta, vaikka niiden onnistumisessa kestääkin kun omaan päähän laittaa (heh). Mulla on tosi pitkät ja paksut hiukset, ja kaipaaan aina välillä vaihtelua ranskanletin ja kiharoiden tilalle. Sain sun kuvista siis ainakin kymmenen kampausta kokeiltavaksi, sait uuden seuraajan ja kiitos paljon ja jatka samaan malliin! :)
  - katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaistun Katjan kommenttiin, mulle kävi ihan samoin :) Mielettömän upeita lettejä, pakko päästä kokeilemaan itse !

   Poista
 2. Hei! Kiitos tosi paljon kommenteista teille molemmille ja anteeksi kun vastaan näin myöhään! Ihana kuulla, että kuvista on ollut inspiraatiota - yritän nyt lomalla jakaa enemmänkin kuvia ja linkkejä tutoriaaleihin.

  VastaaPoista
 3. Lettejä katselemassa minäkin :)
  Tosi taiteellinen, graafinen ja kolmiulotteinen tuo letti, jossa läpivetoletin päällä on kalanruotoletti.

  Onkohan vaaleissa hiuksissa yhtä hohtava?

  Terkuin Johanna ;)

  VastaaPoista