perjantai 17. lokakuuta 2014

Viidellä letitys sisältäen pikkuletit - 5-strand braid with microbraids

Viidellä letityksestä olin aiemmin kuullut lähinnä vain pullapitkojen yhteydessä ja siinäkin se on jäänyt vain ajatuksen häivähdykseksi hamassa menneisyydessä. Uskon kyllä, että Suomen maassa on superhyviä pullapitkojen letittäjiä vaikka miten monella osiolla! Leteissä sen sijaan tätä näkee harvemmin, vai olenko vain kulkenut laput silmillä?

Tämä letti näytti kuvissa heti upealta. Käytännössä tässä on kyse erityisestä viiden osion letityksestä, jossa kaksi osiota muodostuu pikkuleteistä.Alkutilanne näyttää tältä, eli kaksi pikkulettiä muodostavat kaksi osiota ja kolme muuta osiota muodostuu tavallisista hiusosioista. Isosiskon hiukset ovat aika paksut ja liukkaat, joten sorminäppäryyttä tarvitaan, että osiot pysyvät koossa letityksen aikana. Hiukset eivät myöskään ole mitenkään erityisen pitkät, kun pari vuotta sitten pätkäistiin polkkatukka. Mutta jonkin verran pituutta tulee tälle letille, joka sopii hyvin pitkiin hiuksiin.


Tässä linkki Bebexon video-ohjeeseen tähän lettiin. 
Tässä linkki Jenni's hairdays blogin kuviin. Tuota ranskalaislettiversiota en ole vielä kokeillut, mutta näyttää upealta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti